Varustus

Sukset ja harrastevälineet – ilman on vaikea ulkoilla

Villa Kätkö on suunniteltu toiminnallisuus edellä. Mikään ei harmita enemmän kuin ahtaat tilat, jonne välineet eivät mahdu olemaan luontevasti ja kuivumaan. Puhumattakaan niiden huollosta. Harrastuksia varten huvilasta löytyy runsaasti tiloja. Kodinhoitohuoneen koko on ruhtinaalliset 20 neliötä, sieltä löydät mm. 14 monon kuivaustelineen, kaksi kuivauskaappia sekä pesukoneen ja kuivausrummun.

Kodinhoitohuoneen vieressä on 10 neliön vaatteiden säilytystila sekä iso autotalli/varasto. Mitä enempää voisi toivoa hyvin ulkoilukelien lisäksi?

Parasta seuraavana aamuna on kuivat monot

Monojen kuivaus sekä runsaasti tilaa tavaroiden säilytykseen

Kaikki nämä löytyvät suoraan sisääntulokerroksesta. Mökin ulkopuolella on kunnolliset suksitelineet kymmenille suksille. Autotallissa on erinomaiset tilat huoltaa suksia tai pyörää, mutta autoa emme tähän talliin halua. Pidetään ne mielummin ulkona.

Keittiö – ilman hyvää ruokaa loma on jäänyt jostain paitsi..

Me tykätään ruuanlaitosta, siksi Kätkön keittiö edustaa huippumahdollisuuksia, mutta tee ruokaa itse tai tilaa laadukkaat catering -palvelut alueen yrittäjiltä (listaus luontokeskuksen sivuillla -> Food and Catering, eng.) .

Keittiössä on myös kuuden istuimen saareke jossa upotettu induktioliesi, kaksi uunia sekä mikro. festivon tilavaan jääkaappin mahtuu hyvin kylmätuotteet.

Keittiö on varustettu laadukkailla Boschin keittiökalusteilla. Keittiön varustus mahdollistaa monipuolisen ruuan laitoin tai nauttia catering palveluiden antimista. Astiasto on 20 henkilölle edustaen suomalaista desingiä.

Keittiöstä löydät lisäksi erilaisia välineitä hitaaseen ruuan laittoon tai kahvin tekoon. Keitä kahvia kerralla jopa kaksi litraa suoraan termospulloon tai yksittäisia annoksia kahvikoneesta. Käytössä on sous vide- ja haudutinkeittimet sekä raclettegrilli.

Samassa tilassa keittiön kanssa on ruokailutila, jossa katseen vangitsee 16 hengen ruokapöytä, joka on tehty tuhat vuotisen tammen rungosta. Tämä pöytä on nähtävä! Toivomme, että se myös säilyy seuraavat tuhat vuotta 😉

Asukkaiden käytössä on tilavan Festivon jääkaapin lisäksi keskikoinen pakastin sekä takkahuoneessa oleva 120 litran vetoinen jääkaappi..

AV-välineet – Kätkö varmistaa tunnelman kokoukseen, juhliin tai MM-Kisoihin

Kätkö on varustettu huipputason AV-välineillä. Kohteessa on paikkakunnan nopein (1 Gbs/1 Gbs) internetliittymä sekä asunnon kattava WLAN-verkko.

Käytössä on takkahuoneessa 55 tuuman televisio ja olohuoneessa 65 tuuman televisio, jonka äärellä onnistuu niin viihteen seuraaminen kuin kokoukset. Televisiot ovat varustettu niin Airplaylla kuin Google Chrome Cast-yhteydellä. Parvelle voivat esim. juniorit vetäytyä katsomaan omaa televisiota. Alakerran Master Bedroom on varustettu myös omalla televisiolla. Kaikissa televisiossa on Smart-TV ominaisuudet.

Entä tunnelmallinen musiikki? Huvilassa on täydellinen Heos -äänijärjestelmä, jonka kautta soitat langattomasti musiikkia suosikkipalvelustasi joko jokaisessa huoneessa erikseen tai samaa kappaletta jokaisen kaiuttimen kautta. Lataa sovellus, yhdistä bluetoothin kautta tai suoraan johdolla – mikä tuntuu parhaimmalta.

Musiikkia terassille – onnistuu, sama järjestelmä on käytössä myös ulkotiloissa. Kunnioita luontoa ja naapureita, älä soita liian lujalla eikä liian myöhään.

Muut tilat

Makuuhuoneissa on tilavat kaapistot vaatteiden säilyttämistä varten. Koska olemme nauttimassa luonnosta, suosimme verkkohyllyjä – näin vaatteesi pääsevät tuulettumaan vaikka et olisi niitä laittanut erikseen kuivumaan.

Sängyissä on ylelliset petivaatteet. Sänkyjen rungot ovat samoja, jotka löydät laadukkaasta hotellista.

Grillaa huipputason kaasu-uunilla tai grillillä terassin lämmössä

Huvilasta löytyy tasokas kaasugrilli ja kaasulla toimiva (pizza)uuni. Terassilla on tehokkaat lämmittimet (6 kwh), jotka lasituksen kera mahdollistavat terassilla oleskelun ympärivuotisesti. Mikäli tämä ei riitä niin käytössäsi on varmasti tehoja tuottava lisälämmitin napin painallluksen päässä… Tuleppa testaamaan täysin uusi talviterassi jota et ole ennen kokenut. Se tarkoittaa +20 neliötä lisätilaa, 6 hengen sohvan sekä 8 hengen ruokapöydän kaiken sisätilan lisäksi. Keäsällä tämä optio on tietenkin käytettävissä ilman lämmittimiä. Ja jos joku hyttynen eksyy ylös tunturiin niin lasitus takaa rauhallisen illlan vieton.

Paljun terassilla on myös kaasulla toimiva tulisija, joka luo tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Tutustu saunaan täältä.

Pihalla on suksitelineet useammalle suksiparille. Käytössänne on muutama liukuri ja pulkka sekä pilkkiahkiot.

Sähköautolla tunturiin? Ei huolta. Kätkössä on käytössä ABB 11kW laturi, kysy lisää keskusvaraamosta.